22.05.2012

Hergün sanat/ Art everyday :: 1

Kendi kendimle küçük bir düello. Hergün sanatla ilgili bir şeyler yapmak için. Belki bir çizim, belki bir fotoğraf, belki yine heykel kimbilir...Kendimi çok ciddiye almadan ama ipleri de hemen salmadan. Denemenin bile mutluluk verdiğini unutmadan. Bu fikirden hareketle maNga için yaptığım bir kolaj/poster açılışa uygun düşer diye düşündüm. 

A challenge with/ for myself. To do something related to art everyday. Perhaps a drawing, maybe a photo, maybe sculpture again, who knows...Not taking myself too seriously yet not letting go immediately. Without forgetting that even the trial gives happiness.So I thought it would be apt to start with a collage/ poster that I have done for maNga.


4 yorum:

  1. Canım ;çok güzelmiş blogun, niye böyle uzun aralıklarla yazıyorsun onu anlamadım, yorum yazanlardan edindiğim izlenim kadarınca herkes sevmiş blogunu ve neden yazmıyorsun diye onlarda merak etmiş:)
    Ben bir tavsiye/istek'te bulunucağım ki: izleyenler bölümünü açarsan pek hoş olabilir. Bir de dönüşüm başlığındaki çalışmanda ilk fotoğrafı acayip beğenmiş olmam bir yanılgı mıdır? Bence öyle kalsa bile olurmuş, hem de mükemmel olurmuş:) Bitince de süper ama o beni bir başka etkiledi yahu :)

    YanıtlaSil
  2. direk mail adresine cvp gittiği için buradan yazıyorum canım, izleyiciler yenmez:) pişmemiş çiğ çiğ olmaz yani onun yerine, kumanda panelinden yerleşimi açıp oradan da bir gadget ekleyip o gadget'ı da izleyiciler gadget'ı olarak ayarlarsan insanlar blogunu izleyebilir eğer blogger sahibi iseler kendi blogger kumanda panellerinden yazdıklarını takip edebilirler:) buarada dip not yarın Mr.V yok imiş:)

    YanıtlaSil
  3. Piki Mr. V'nin kankası olacak mı? Ben duruma göre öğleden sonra kahve içmeye uğrayabilirim, yanında şeker/lokum vs ile birlikte...

    YanıtlaSil
  4. hihi kankasına garanti veremiyoruz ama ondan zarar gelmez:) en fazla 3 vakte kadar yolun var bölümüne geçemeyiz :)

    YanıtlaSil

Merhaba. Zaman ayırıp düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. Yorumlarınız benim için önemli :)
----------------
Hello. Thank you for making the time to share your ideas. Your comments are important for me :)