18.12.2015

karalama-boyama sayfası/ doodling-coloring page

Herkes bir boyama çılgınlığına kapılmış, ben de deneyeyim dedim. Tükenmez kalemle ve zayıf elimle (ben solağım, sağ elimle serbest şekiller çizdim) bir sayfayı karaladım. Sonra da markörler ile boyadım. Beyaz boşluklar hoşuma gitmedi, oraları siyah akrilik boya ile kapattım. Sonucu sevdim mi? Hayır. Ama bu blogda denediklerimi paylaşıyorum, her denemeden şahane sonuçlar çıkmayabilir.Önemli olan yapmak :)
-------------
Everybody is riding the coloring craze so i wanted to try, too. I doodled on the page with ballpoint pen using my weak hand (i am left handed so i used my right hand). Then i colored with markers. I did not like the white spaces so i covered with black acrylic paint. Did i like the result? No. But i am sharing my experiments here. Not all trials yield amazing results. Yet it is important to just make :)





8 yorum:

  1. Aaaa Ozge hanimcigim bence bu cok guzel kumas deseni olur. Ben cok begendim, cunku boyle bir kumas hayal ettim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben bunu bir desene çevirmeye çalışayım, bakalım ne olacak :)

      Sil
  2. Renkleri etkileyici buldum Özge..Turuncu ve mor uyumu farklı geldi bana ve hoşuma gitti,deneyeceğim,araya mavi de girince üçlü olarak da çok beğendim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Belki de çoğunluk soğuk renkler olduğu için sevmedim bilemiyorum. Turuncu tek başına yetmedi sayfayı canlandırmak için. Bir de markörlerle boyamaktan sıkıldım, çok iz kalıyor ve kapatıcılığı az. Akrilik gibi değil. Bu denemeden anladığım boyama sayfaları bana göre değilmiş :)Kumaş üzerinde farklı olabilir tabii ki.

      Sil
  3. I agree, as an artist - but not only then - you have to experiment, learn and grow. Thank you for sharing your experiments with us @ sARTurday.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Thank you for providing a virtual space to gather :) Happy holidays.

      Sil
  4. I am with you about covering up the white spaces- such a fun way to create your own coloring page! Thanks for sharing with Let's Play!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sometimes it is ok to leave white space but here i simply did not like it :)

      Sil

Merhaba. Zaman ayırıp düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. Yorumlarınız benim için önemli :)
----------------
Hello. Thank you for making the time to share your ideas. Your comments are important for me :)