7.04.2015

"Mutluluk" Çanta- Tablet Kılıfı/ "Happiness" Bag- tablet Case

Kumaşa baskı projesinin 5. haftasında yaptığım pamuklu kumaş ve ipek kumaş. Puantiyeli ipek kumaş aslında lacivert fonlu ama fotoğrafta siyah gibi çıkmış. "Mutluluk" Çanta ön yüz. Boyutlar 21 x 26 cm. Tablet kılıfı olarak da kullanılabilir.
---------------------
The cotton fabric i did on the 5th week of printmaking on fabric and silk fabric. The polka dotted silk fabric actually has a dark blue background but in the photo it looks like black. "Happiness" bag front face. Dimensions are 21 x 26 cm. It may be used as a tablet case as well.


Arka yüz/ Back face


Fermuar/ Zip


Pamuklu astar/ Cotton lining.

Halen evde bulunan kumaşları kullanıyorum. Yeni kumaş almıyorum. Elimdeki kumaşlara göre tasarımlar geliştirmek bana daha çok düşünme fırsatı verdi. Evdeki malzemeyi eritmekte kararlıyım.
Bu çanta yumuşak oldu :) Baskı kumaşın tüm yüzeyini kapatmadı. (Akrilik boya kuruyunca sertleşiyor) İpek zaten yumuşak. Astarın pamuklu kumaşı da çok yumuşak. Bu deneyin sonucu da böyle :)
-----------
I still use the fabrics at home. I am not buying any new fabrics. Designing in relation to the available fabrics made me stretch my thinking. I am certainly going to melt the material at home.
This bag turned out very soft :) The print did not cover the whole surface of the outer fabric.(Acrylic paint stiffens when it dries) Silk is already soft. The cotton lining is also very soft. So this is the result of this experiment :)

2 yorum:

  1. çok güzeller, balinalı olanda bu da hepsi güzel bu proje sonucu ortaya çıkan çantaların.
    zevkle izliyorum her projeyi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Baskılar ilk anda gözüme pek hoş gelmese de yavaş yavaş alışmaya başladım. Başka kumaşlarla yanyana gelince yeni fikirler de çıkmaya başladı. Birazcık daha fazla zaman olsa :)

      Sil

Merhaba. Zaman ayırıp düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. Yorumlarınız benim için önemli :)
----------------
Hello. Thank you for making the time to share your ideas. Your comments are important for me :)